fbpx

 

ÖLJYNKULUTUS

KULUTTAAKO AUTOSI ÖLJYÄ? ONKO ÖLJYN LISÄÄMINEN LIIANKIN TUTTUA? MOOTTORIN ÖLJYNKULUTUS KURIIN SEINÄJOEN MOOTTORIHIOMOLLA!

Moottorin liiallinen öljynkulutus on kiusallinen vaiva. Öljyn palaminen voi myös aiheuttaa moottorivaurion tai muiden osien hajoamisen. Audin ja Vw 1.8 ja 2.0 TFSI moottorit ovat hyvinkin tunnettuja tästä vaivasta.

Syyt öljynkulutukseen

  • puutteellinen männänrenkaiden toiminta
  • moottorin kuluminen
  • turboahdin
  • öljyvuoto

Puutteellinen männänrenkaiden toiminta on öljynkulutuksen yleisin syy ja johtuu pitkistä huoltoväleistä (30 000 km) sekä moottorin saastelaitteista (erg-pakokaasun takaisinkierrätys). Näiden seurauksena moottorin öljy likaantuu ja moottori karstoittuu voimakkaasti, mikä johtaa männänrenkaiden vioittumiseen ja öljynkulutukseen.

Moottorin öljynkulutus on todellinen ongelma nykyautoissa. Olemme erikoistuneet varsinkin Audi/Vw/Skoda/Seat bensa- ja dieselmoottoreiden öljynkulutuksen korjaukseen. Myös Ford ja Mazda sekä BMW N-moottorit ovat tunnettuja öljykulutus ongelmista.

Seinäjoen Moottorihiomolla öljynsyöntiremontit sujuvat kokenein käsin ja laadukkain työvälinein – tuo siis öljysyöppösi meille remonttiin!

Tuntuuko välimatka pitkältä? Tarvittaessa noudamme autot ympäri Suomen ja toimitamme korjatun auton kotiovellesi!