fbpx

TOIMITUSEHDOT

Voimassa 25.2.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Myyjänä toimii Seinäjoen Moottorihiomo Ylä-Autio & Knit (FI01820916).  Verkkokauppa palvelee sekä kuluttajia, että yrityksiä. Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen tai alaikäisellä pitää olla huoltajien lupa tilaukselle. Toistaiseksi toimitamme tuotteet vain Suomeen, muussa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Yhteystiedot:
Seinäjoen Moottorihiomo Ylä-Autio & Knit
Rajatie 48
60120 Seinäjoki
06-4149511

info@moottorihiomo.fi

Tilaaminen ja palveluajat

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.moottorihiomo.fi. Voit myös vierailla liikkeessämme osoitteessa Rajatie 48 60120 Seinäjoki.
Palvelemme Ma-Pe 07:30-16:30, muut ajat sopimuksen mukaan.

Varastosaldo

Verkkokaupan varastosaldo kertoo tuotteen saatavuuden verkkokaupassa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 

 • Viitenumeron
 • Pankkitilinumeromme
 • Laskun loppusumman
 • Tilauksen tiedot

 

Asennus

Ennen tuotteen asennusta varmista tuotteen sopivuus ja kunto, mikäli mahdollista uutta tuotetta vertaa vanhaan tuoteeseen. Epäselvässä tapauksessa ota yhteyttä asiakspalveluumme. Emme korvaa väärän/viallisen tuotteen asennuksesta aiheutuneita kuluja.

Maksutavat

Tilatessasi tuotteen verkkokaupasta voit valita maksutavaksi pankkisiirron tai postiennakon/jälkivaatimuksen jolloin maksat tuotteen notaessasis Postin tai Matkahuollon toimipisteestä. Valitessasi maksutavaksi Pankkisiirron, tilattuasi tuotteen lähetämme maksutiedot antamaasi sähköposti osoitteeseen. Lähetämme tuotteen kun maksu näkyy tilillämme, nopeuttaaksesi toimitusta voit lähetää kuitin maksusta osoitteeseen info@moottorihiomo.fi tai viestillä puhelimeen 0447149522

Yritysasiakkailla (y-tunnus) mahdollisuus saada tuotteet laskulle 14 päivän maksuajalla. Tässä tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka toimii maksun välittäjänä. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com

Käteinen

Asiakkaat, jotka valitsevat toimitustavaksi noudon, voivat valita maksutavaksi käteisen. Tuotteet maksetaan käteisellä noudon yhteydessä.

Toimitusaika

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen varastotuotteiden toimitukseen kuluu 1-4 arkipäivää laskun maksamisesta. Tuotteet, joita ei ole varastossa pyritään toimittamaan 1-4 viikon toimitusajalla. Tuotteiden varastotilanteesta sekä toimitusajoista informoidaan tuotteiden kohdalla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Voit katsoa tilauksesi toimituskulut valittuasi Tilaus-sivulla maksu- ja toimitustavan. Tuotteiden toimitustapana on Posti, Matkahuolto tai nouto. Toimitamme tilaukset pakettina ja kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Halutessasi toimituksen tiettyyn toimipisteeseen ilmoitathan siitä meille tilauksen yhteydessä.

Mikäli toimitustavaksi valitaan nouto, asiakkaaseen otetaan yhteyttä puhelimitse heti tilausta käsiteltäessä ja sovitaan noudon ajankohta.

Tuotteiden toimitus

 • Tarkista heti paketin saatuasi ettei pakkauksessa ole kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita. Ilmoita mahdollisista vaurioista kuljetuspalveluun.
 • Tarkista, että saamasi tuote on sama kuin tilaamasi
 • Tarkista tuotteiden sopivuus ennen asennusta
 • Emme ota vastaan palautuksena maalattuja tai asennettuja tuotteita
 • Emme ota vastaan palautuksena tuotteita joihin on tehty muutoksia

 Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ennen tuotteen palautusta ota yhteyttä asiakaspalveluumme, info@moottorihiomo tai puhelimitse 06-4149511 tai osoitteessa Rajatie 48 60120 Seinäjoki ja sovi palautuksesta myyjän kanssa.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

 • Asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • Pankkitilinumerosi
 • Kopio Seinäjoen Moottorihiomon tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Seinäjoen Moottorihiomo
Rajatie 48
60120 Seinäjoki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta, mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@moottorihiomo.fi tai Seinäjoen Moottorihiomo Rajatie 48 60120 Seinäjoki, 064149511

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Seinäjoen Moottorihiomo käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.